Android Telefona iOS Teması Nasıl Yapılır?

Halis Demir
307 görüntülenme

Akıllı telefon almak istediğimizde karşımıza en başta 2 seçenek çıkıyor. iOS ve Android. İkisi de tasarım olarak bariz farklar barındırıyor ve bazı durumlarda birini kullanırken diğeri de nasıldı diye merak edebiliyoruz. İşte tam olarak bu merakınızı giderebilmek için yapılmış bazı küçük uygulamacıklar mevcut. Bir tema indirerek Android telefonunuzda tamamen benzer bir iOS görünümü elde edebilirsiniz.

Eğer Android bir telefona sahipseniz ve telefonunuzun arayüz olarak iOS benzeri bir hale bürünmesini istiyorsanız, bu aşamada karşınıza belli başlı temalar çıkıyor. Evet, yalnızca bir tema yardımı ile telefonunuzun aynı bir iOS gibi görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu aşamada size önereceğimiz temanın adı ise X Launcher Pro oluyor.

X Launcher Pro Nedir?

X Launcher Pro, Android işletim sistemine sahip cihazların iOS gibi görünmesini sağlayan profesyonel temalardan biridir. Özellikle bu temanın farkı ise arkasında güçlü bir ekip bulunup sürekli güncellenmesi. Belirtmemiz gereken noktalardan biri ise bu temanın ücretinin 7.50 TL olması. Ancak bazı günlerde yapılan kampanyalar ile temayı tamamen ücretsiz bir şekilde de elde edebilirsiniz.

Peki temayı aldınız, yüklediniz, bundan sonra yapmanız gereken nedir? Aslında hiçbir şey. Temayı satın aldıktan sonra yapacağınız tek şey ayarlardan aktifleştirmek olacak. Artık keyifli ve stabil bir şekilde iOS arayüzünü kullanabilirsiniz.

NOT: Bu tema telefonunuz yalnızca görsel arayüz olarak değiştirecektir. Herhangi bir şekilde iOS yükleme işlemi mevcut değildir. Telefonunuz yine Android olarak devam edecek.

Ayrıca bu tarz temaların daha fazlası ve temanın nasıl kullanıldığını, nasıl göründüğünü görmek için hemen aşağıda bulunan videomuzu izleyebilirsiniz.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR