Battlefield 2042’nin Büyük Bütçeli Kısa Filmi Exodus, İrlandalıların Dönüşünü İşaret Ediyor !

Mert Çetin Çetintaş
442 görüntülenme

Batllefield 2042 çıkış tarihi her geçen gün yaklaşıyor ve çok oyunculu oyunun bu sefer tek oyunculu modu olmasa da bu, anlatısal bir özelliğinin olmadığı anlamına gelmiyor. EA ve DICE’ın dün çıkış yaptığı Exodus adlı yeni kısa filmde oyunculara ipucu veriyor.

Exodus’ta Michael K. Williams, seriye Battlefield 4’te en son deniz çavuşu olarak karşılaştığımız Kimble “İrlandalı” Graves rolüyle geri dönüyor. Savaşın eşiğindeki dünyada yer alan mülteciler de karşımıza çıkıyor.

Kısa film, sular altında kalmış şehir sokaklarında başlarken, Graves çok önemli bir istihbarat parçası aramak için karanlık sokaklarda sinsice ilerler. Sonunda bir ABD süper silahının yörüngeden düşmek üzere olduğunu ve Rusya ile potansiyel olarak bir dünya savaşını ateşlemek üzere olduğu ortaya çıkarır. VTOL saldırı uçağı yaklaşmaya devam eder ve bu önemli istihbarat parçasını geri almaya çalışırken başı belaya girer.

Exodus’un kısa filmini buradan izleyebilirsiniz:

İrlanda Exodus, Ekim ayın da Battlefield 2042’nin çıkışı ile birlikte oynayabileceğiniz uzman karakterler arasında yer alacak.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR