Battlefield 6, Modern Zamanlarda Geçecek

Halis Demir
1433 görüntülenme

Dünya genelinde üne sahip FPS oyunlarından Battlefiled 6, 2021 yılında PC, PS5, PS4, Xbox Series X ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Ayrıca sıradaki Battlefield oyunu, modern zamanları konu alacak.

Battlefield serisinin yeni oyununun 2021 yılında çıkacağı biliniyor. Oyunun çıkması için henüz önümüzde uzun bir yol olsa da, oyun hakkında ilk bilgiler sızmaya başladı. Bahsi geçen sızıntılara göre Battlefield 6, modern zamanlarda geçecek.

Call of Duty ve Battlefield oyunlarında genellikle doğru çıkan sızıntıları ile ünlenen Tom Henderson, sıradaki Battlefield oyunu için bazı açıklamalarda bulundu. Henderson tarafından paylaşılan bilgi, Battlefield hayranlarını sevindiriyor. Battlefield Bad Company 2, Battlefield 3 ve Battlefield 4 oyunlarında olduğu gibi Battlefield 6’da da modern zamanları oynayacağız. Üstelik bu ‘modern zaman’ kavramı Battlefield 3 benzeri olacak.

Oyun hakkında henüz farklı bir bilgi paylaşılmadı. Oyunun çıkması için daha 1 seneden fazla olması sebebi ile bu durumu normal karşılayabiliriz. Biz yeni bilgiler geldikçe sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalın! 😉

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR