BMW i Vision DEE Konsept ile Back to The Future Gerçek Mi Olacak ?

Halis Demir
338 görüntülenme

BMW otomobil severlerin kafasında hep sportif araçları ve öncü yaklaşımıyla yer alan bir marka. i3 / i8 gibi Elektrikli ve Hybrid neredeyse konsepti doğrudan hayata geçirdiği iddiali otomobilleri bugün trafikte görmeye devam ediyoruz ve hala sıradışı ve yeni görüntüleriyle görenleri şaşırtıyorlar.
iX gibi sıradışı elektrikli SUV tarzı araçları gün geçtikçe daha fazla görmeye başladık ama bu yazımısın konusu BMW’nun son konsept aracı DEE. Cesaretli tasarımları hayata geçirmiş bir geçmişe sahip olduğunu düşünürsek bu konsept sizce canlanır mı ? Yorumlarınızı youtube ve blog’umuza bekliyoruz. DEE : Digital Emotion Experience olarak geçiyor merak edenler için.

Yapay zekanın çok miktarda devreye girdiği ve virtual reality konseptinin ekranlar ve kararabilen camlarla her yerde sergilendiği sade tasarım bizleri olduğu kadar muhtemelen sizleri de etkileyecektir.

Reklam filmindeki sapkın sayılabilecek görüşleri düşündüğümüzde yapay zeka ile birliktelik ve sanallığın içine özgürlüğümüzü en fazla hissettiğimiz araçlarda bile ihtiyaç duymamız ? Editörünüz olarak benim hiç hoşuma gitmedi.
Bu kadar yapay zeka ve sanallaşma işin içine otonom sürüşle girince “UPGRADE” filmi hatırlara geliyor

Batman’in arabası gibi duran şekil değiştirebilen bu BMW denemesini paylaşmadan geçmek olmaz.

3 Yıl önce BMW Vision Next 100 çekilmiş videosu da izlemeyenlere daha fazla heyecan yaşatabilir .

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR