En İyi FPS Gösterme Programları

Halis Demir
1942 görüntülenme

Teknobiyotik üzerinden sistemini tam olarak buradan aldınız şimdi sırada performans testleri mi var? Heh işte bu konuda da yine bizden destek alabilirsiniz. Bu yazımızda sizler için en iyi FPS gösterme programları listemizi derledik.

MSI Afterburner

Adından da anlaşılabileceği üzere MSI tarafından geliştirilen bu program, overclock işlemleri yapabilmesinin yanında performans testlerine de olanak sağlıyor. Program ile birlikte oyun içerisinde FPS değerini, ilemcinin ne kadar çalıştığını, sıcaklığını vb. anlık olarak görebiliyorsunuz. Ayrıca programı kullanabilmek için MSI marka ekran kartı sahibi olmanız gibi bir şart bulunmuyor.

MSI Afterburner indir: Tıkla

CAM

CAM isimli program, NZXT firması tarafından geliştirilmişken, bu program ile birlikte de FPS, CPU, GPU sıcaklıkları gibi değerleri gösterebiliyorsunuz. Ayrıca bu programın bir artısı olarak verilerinizi kayıt edip daha sonra da analiz etme ve karşılaştırma yapabilirsiniz.

CAM indir: Tıkla

GeForce Experience

GeForce Experience yazılımını zaten birçoğumuz biliyor. Nvidia’nın kendi yazılımı olan bu program, gerek ekran kaydı almanızı sağlarken, aynı zamanda oyun için FPS değerini de gösteren bir seçenek mevcut. Ancak belirtmemiz gerekiyor ki GeForce Experience ile oyun içerisinde yalnızca FPS kontrol yapabilirsiniz.

GeForce Experience indir: Tıkla

Bu üç program yeterli gelmediyse ya da farklı alternatifler hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorum derseniz hemen aşağıda sizler için hazırlamış olduğumuz video ile detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR