En İyi Photoshop Alternatifi Uygulamalar

Halis Demir
373 görüntülenme

Photoshop, artık yalnızca bir fotoğraf düzenleme uygulaması olmaktan çıkmış, bu tarz programların genel adı olacak kadar markalaşmış bir hale geldi. Fotoğrafları istediğimiz gibi düzenlememizi sağlayan bu program her ne kadar çok popüler olsa da, bazı kullanıcılar gerek arayüzü gerek pahalı fiyatı ile alternatiflerini arayabiliyor. Biz de bu yazımızda sizler için en iyi Photoshop alternatiflerini derledik.

GIMP (Ücretsiz)

Uzun yıllardır GIMP, Photoshop’un ücretsiz olan en iyi alternatifi olarak görülmüştür. Aslında pek de haksız sayılmaz ve biz de GIMP uygulamasını listemizin başına yerleştiriyoruz. Photoshop ile oldukça benzer işlevlere sahip olan uygulama, mutlaka denemeniz gereken alternatifler arasında.

GIMP indir: Tıkla

Pixlr (Ücretsiz)

Pixlr uygulaması ise her ne kadar ücretsiz olsa da içerisinde bulundurduğu reklamlar sebebi ile pek tercih edilmeyip, içerisinde birçok özellik bulunduran kaliteli uygulamalardan biridir. Renk ayarından tutun da birçok otomatik ayara da sahip olan uygulama, acil durumlar için oldukça iş görebilir bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Pixlr indir: Tıkla

Canva (Çevrimiçi)

Canva da yine tamamen ücretsiz olup bunu ek olarak çevrimiçi platformlarda da kullanabilirsiniz. Yani yalnızca internet sitesine girip hiçbir şey indirmenize gerek kalmadan fotoğraflarınıza basit düzenlemeler yapabilirsiniz. İçerisinde ücretli içerikler de bulunsa da, acil işlerinizi ücretsiz bir şekilde sorunsuzca tamamlayabilirsiniz.

Canva: Tıkla

Eğer daha fazla Photoshop alternatifi ile ilgileniyorsanız hemen aşağıdaki videomuzu izleyebilirsiniz. Ayrıca daha fazla içerik için sitemize abone olarak bildirimleri açabilir, YouTube kanalımızdan bizleri takip edebilirsiniz.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR