En İyi Ücretsiz Depolama Siteleri

Halis Demir
373 görüntülenme

Yıllar geçtikçe kullandığımız uygulamalardan tutun oynadığımız oyunlara kadar neredeyse her şeyin boyutunda artış görülmekte. Durum böyle olunca da insanlar fiziksel depolama araçlarına odaklansa da bazı durumlarda bu aygıtların fiyatları çok yüksek olabiliyor. İşte bu durum için alternatif çözüm olarak sizlere en iyi ücretsiz depolama siteleri listemizi derledik.

Upload hızlarının çok düşük olduğu dönemlerde küçük verileri bile internet üzerinden paylaşmak bir zulüm haline gelebiliyordu. Şimdilerde ise internet ve upload hızları daha da yükselmiş durumda. Hal böyle olunca da fiziksel depolama birimlerinden ziyade bulut tabanlı platformlar da kullanılmaya başlıyor. Biz de sizle için bu yazımızda en iyi ve ücretsiz depolama sitelerinizi listeledik.

WeTransfer

Bulut tabanlı dosya paylaşım servislerinin en popüler alternatiflerinden biri olan WeTransfer, 2 GB boyutundan daha küçük boyutlu dosyalarınız için en basit seçeneklerden biri diyebiliriz. Çok kolay bir arayüzü ve üyelik gerektirmeyen kullanıcı dostu sistemi ile siz de dosya transfer işlerinizi buraya tıklayarak kolayca tamamlayabilirsiniz.

MediaFire

MediaFire, belki de bulut depolama sistemleri arasında en çok duyulmuş olanlardan biridir diyebiliriz. 2006 yılında kurulmuş olan firma, ücretsiz versiyonu ile orta halli işlerinizi rahatlıkla görebileceğiniz bir sistem haline geliyor. Eğer detaylı incelemek isterseniz buraya tıklamanız yeterli.

Mozilla Firefox Send

İnternet tarayıcısı olarak Mozilla Firefox’u hepimiz duymuşuzdur. Firefox, yalnızca internet tarayıcısı olarak karşımıza çıkarken, aslında olay bununla sınırlı değil. Firefox Send ile birlikte hiçbir üyelik dahi gerektirmeden 1 GB’a kadar dosya yükleyip paylaşabiliyoruz. Ayrıca tamamen ücretsiz bir şekilde üye oluşturduğumuz taktirde bu sınır 2.5 GB boyutuna kadar çıkabiliyor. İncelemek isterseniz buraya tıklayarak site adresine ulaşabilirsiniz.

Bu yazımızda sizler için en çok gördüğümüz dosya paylaşım sitelerini paylaştık. Eğer daha detaylı bir şekilde en iyi ücretsiz dosya gönderme siteleri listemizi görmek isterseniz hemen aşağıdan bu konu için çektiğimiz videomuzu izleyebilirsiniz.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR