Eski Mouse ve Gamepad’ler Nasıl Temizlenir?

Halis Demir
266 görüntülenme

Mouse, Gamepad vb. ürünler aylık ya da yıllık değiştirilebilecek cihazlar skalasından yavaş yavaş çıkmaya başladı. Ürünlerin fiyatları arttıkça, yenisini alma süremiz de uzuyor. Peki uzun süredir kullandığınız mouse, gamepad gibi ürünler nasıl temizlenir?

Uzun zamandır kullandığınız bir gamepad ya da en basitinden flash bellek bile çok kirlenebiliyor. Hatta o kadar ki, ilk alındığı renkten eser kalmıyor diyebiliriz. Peki bu gibi ürünleri temizleyip ilk haline geri getirmek için ne yapabiliriz?

Kirlenmiş cihazlarımızı temizlemek için kullanabileceğimiz 2 farklı ürün var. Bunlardan birisi anti statik kask temizleme köpüğü iken diğeri ise saf alkol oluyor. Ancak şimdiden uyarmamız gerek, saf alkol, cihazın boyasını dahi sökebilir. Bu kadar kökten temizlik istemiyorsanız dikkatli olmanızı öneririz. 🙂

Bir de kirlenmiş cihazlarınızın tam olarak nasıl temizlenmesi ve nelere dikkat etmemiz gerektiği konusunda görsel içerik isterseniz, bu konuda çekmiş olduğumuz videomuz da sizleri bekliyor. Hemen aşağıdan videomuzu da izleyebilirsiniz.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR