Facebook Yeni Tasarımı Test Ediyor

tbadmin
398 görüntülenme

Facebook ekibi daha sade bir arabirim için çalışmalarını sürdürüyor. Editör olarak benim her geçen gün daha karışık bulduğum yapısından uzaklaşırsa çok güzel olacak 😊 Okunabilirliğin kolaylaştırılmış olması ile “Like” butonun kaldırılması ilk göze çarpan güncellemeler gibi. Bu sadeleşme ile sayfa yönetenlerin işlerinin kolaylaştırılması da hedeflenenler arasında görünüyor. Yeni arabirimi ile sayfa ziyaretçileri sayfa sahibinin biyografisi veya paylaşımlarını daha kolay görebilecek buda sayfa sahibi marka veya bireylerin daha doğru tanınmalarının önünü açacak diye düşünülüyor.

Facebook’un eski tasarımı üzerinden yıllardır farklı sayfaları takip edenlerin news feed tarzı haberlerden ve duyurulardan bilgi almayı kesmeleri aslında Facebook tasarımının eskidiğinin ve yenilenmesi gerektiğinin bir kanıtı olarak ortada desek yeri. Yeni tasarım sayesinde sayfa yönetenler kendi kişisel hesapları ve sayfaları arasında hızlıca geçiş yapabilecek ve bildirimlerini takipçilerine ulaştırabilecek görünüyor.

Aktörler,yazarlar ve fenomenler tarafından test edilmeye devam edilen bu yeni Facebook ile bakalım biz ne zaman tanışacağız.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR