Forza Horizon 5 Artık Ön Yüklemeye Hazır, Xbox Series X ve PC’de 103 GB Yer Kaplayacak!

Mert Çetin Çetintaş
361 görüntülenme

Forza Horizon 5 geliştiricisi Playground Games, oyunun artık Xbox konsollarında önceden yüklenebileceğini duyurdu. Forza Horizon 5, Xbox Series X ve PC’de 103 GB boş alan ve hatta Xbox One konsollarında daha fazlasını kaplayan Forza Horizon 5’in bazıları için uzun bir indirme olacağından, önceden yüklemek iyi bir fikir olabilir.

Duyuru, dün erken saatlerde resmi Forza Horizon Twitter hesabında ve resmi Forza Motorsport web sitesinde bir blog yazısı eşliğinde yapıldı. Gönderi, dosya boyutunun neden Series X’te Xbox One’dan daha küçük olduğuna ilişkin bir açıklama da dahil olmak üzere Forza Horizon 5’in her sürümünün belirli dosya boyutlarını içerir. Ön yükleme şu anda PC’de henüz mevcut değil, ancak geliştirici yakında daha fazla bilgi için sosyal medya kanallarını takip etmesini söylüyor.

Forza Horizon 5’in lansman gününde eklenecek malzeme miktarını göz önünde bulundurarak büyük bir dosya boyutuna sahip olması şaşırtıcı değil. Oyun sadece oyuncuların direksiyonuna geçebileceği 400’den fazla araç içermekle kalmayacak, aynı zamanda harita Forza Horizon 4’ün haritasından 1,5 kat daha büyük olacak.

Bize #ForzaHorizon5’e ne zaman ön yükleme yapabileceğinizi sordunuz.

Peki ya… ŞİMDİ!? Ön yükleme canlı yayında @Xbox, @Windows ve @XboxGamePass.

@MicrosoftStore bugün ve ilk gün Meksika’yı deneyimlemeye hazır olduğunuzdan emin olmak için linke tıklayın: https://forzamotorsport.net/en-us/news/forza-horizon-5-preload

Bunun da ötesinde, Forza Horizon 5, oyuncuların istedikleri yerde parkurlar inşa etmelerine izin vermeyi vaat eden EventLat adlı inanılmaz derecede derinlemesine bir yarış yaratıcısı da içerecek. Oyuncuların piyasaya sürüldüğü gün hemen erişebilecekleri şeylerin miktarı şaşırtıcı ve oyunun oldukça büyük bir boş alan kaplayacağı şaşırtıcı değil.

Forza Horizon 5’in PC, Xbox One ve Xbox Series X için önümüzdeki ay 9 Kasım’da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Satın almaya karar vermeden önce oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz George’un ön izlemesini okuyabilirsiniz.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR