Güle Güle Mi, Merhaba Xiaomi !

Mert Çetin Çetintaş
451 görüntülenme

Gelecekteki Xiaomi ürünleri Mi markasını taşımayacak. Xiaomi bu yıl dünyanın bir numaralı akıllı telefon markası oldu, ancak ABD’de çok küçük bir varlığı var ve markanın en çok bilinen ürünü olan akıllı telefonu bile sunmayan bir web sitesi işletmekteler. Xiaomi, akıllı telefon dünyasının en değerli markası olmakla birlikte, ürünleri paranın karşılığını mükemmel bir şekilde veriyor ve fiyatı ne olursa olsun herkese hitap eden birden fazla akıllı telefonu bulunmaktadır.

Xiaomi, ürünlerini birbirinden ayırmak için ürünlerini birden fazla alt markaya ayırıyor ve bunlardan en dikkat çekeni “Mi”. Mi markasını taşıyan ilk akıllı telefonu piyasaya sürdükten on yıl sonra Xiaomi büyük bir değişiklik yapmaya hazırlanıyor, ileride ürün adlarından “Mi” adını çıkarmayı planlıyor. Markalaşmadaki bu değişiklik, şirketin yakın zamanda piyasaya sürülen MIX 4 akıllı telefonuyla başladı ve şirket temsilcisi XDA’ya gelecek tüm ürünlerinin aynı şeyi izleyeceğini söyledi.

Xiaomi MIX 4

Şirket en çok akıllı telefonlarıyla tanınmakla birlikte, Xiaomi ayrıca televizyonlar, dizüstü bilgisayarlar, buzdolapları, hava filtreleri, akıllı saatler, scooterlar, robotlar, saç kurutma makineleri ve çok daha fazlası dahil olmak üzere akıllı ev, yaşam tarzı ve bilgisayar kategorilerinde birçok ürün satmakta. Bu ürünlerin çoğu bugün Mi markasını taşıyor, ancak piyasaya sürdükleri yeni ürünleri için bu durum değişecek.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR