HarmonyOS Güncellemesi Sorunlarla Birlikte Geldi!

Mehmet Emin
234 görüntülenme

Android lisansı iptal edilen Huawei, geliştirdiği HarmonyOS isimli işletim sisteminin yeni sürümünü 2 Haziran’da tanıtmıştı.

Huawei, yeni işletim sisteminin kısa süre içinde 10 milyon akıllı telefona yüklendiğini açıkladı. Ancak güncelleme, bazı sorunları da beraberinde getirdi. Güncellemeyi yapan bazı kullanıcılar; telefonun aşırı ısınmasından, ani batarya boşalmalarından ve donma problemlerinden şikayet ediyor. Huawei, EMUI veya Android’den HarmonyOS güncellemesine geçtikten sonra yaşanan sorunların çözümü için bazı bilgiler paylaştı.

Çinli teknoloji devine göre, söz konusu sorunlar birkaç gün içinde kendiliğinden çözülecek. Huawei, bu süreci hızlandırmak için akıllı telefonların en az 1 saat şarjda bekletilmesini öneriyor. Huawei, işletim sisteminin, cihazın eskisi kadar hızlı ve sorunsuz çalışması için kendini optimize edeceğini söylüyor. HarmonyOS ile birlikte, Huawei marka akıllı saatler, telefonlar, ev aletleri, araç sistemleri, televizyonlar ve tabletler tek bir işletim sistemi ile çalışacak.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR