iPhone 12 Tasarımı Sızdırıldı

Halis Demir
348 görüntülenme

Apple, sıradaki modeli iPhone 12 ile eski köşeli tasarıma geri dönüyor. Sızdırılan bilgilere göre iPhone 12, farklı boyutlardaki model çeşitleri ile birlikte gelecek. Toplamda 4 farklı boyutta olacak seride, iPhone 12 Max ve iPhone 12 Pro modelleri 6.1″ olarak gelirken, iPhone 12 Pro Max modelinin 6.7″ olarak geleceği bekleniyor. Standart iPhone 12 ise 5.4″ boyutlarında daha küçük bir tasarım ile raflardaki yerini alacak.

Apple, iPhone 12 modeli ile birlikte fiyatları biraz da olsa düşürmeyi planlıyor. Normal şartlarda 750 dolar bandında çıkış yapan telefonlar, bu modelde 649 dolar ile çıkış yapacak. Bunun ülkemizde ne kadar yansıyacağı konusunda ise net bir şey söylemek pek mümkün değil.

Yakın zamanda çıkması beklenen iPhone SE modelinin ise Amerika’da 400 dolar fiyatlandırma ile piyasaya sürüleceğini biliyoruz.

Yeni model, 120 Hz görüntü yenileme hızına sahip AMOLED ekran ile karşımıza çıkacak. Ayrıca şu anda iPad Pro içerisinde kullanılan ProMotion teknoloji artık iPhone cihazlarda da karşımıza çıkacak.

Peki siz yeni çıkacak olan iPhone modelleri konusunda ne düşünüyorsunuz? Üst segment akıllı telefon modelleri arasında sizce iPhone mu yoksa Android modelleri mi tercih edilmeli?

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR