Kopya Dosyaları Temizleme Programı

Halis Demir
404 görüntülenme

Bilgisayarımızı hızlandırmak için birçok farklı yöntem mevcut. Tüm bu yöntemleri el ile uygulayabilsek de, genellikle tüm hepsini yapabilecek hazır programlar da mevcut. Bunlara örnek vermek gerekirse, bu yazımızda bilgisayarınızda aynı klasörden birden fazla varsa, kopyaları silen bir programdan bahsedeceği. İşte size kopya dosyaları temizleme programı.

Auslogics Duplicate File Finder

Auslogics Duplicate File Finder, günlük bilgisayar kullanımı vb. aktiviteler sonucunda oluşabilecek kopya dosyaları temizlemenize yardımcı olur. Gerek müzik dosyaları olsun, gerek film, gerekse de web gezintilerinize kadar detaylı bir temizlik yapabilen Duplicate File Finder, detaylı bir tarama sonucunda tüm kopya içerikleri karşınızda listeler.

Bilgisayarınızdaki dosyaları temizlemek için kullanabileceğiniz Auslogics ile birlikte, hem depolama aygıtınızı daha verimli bir şekilde kullanabilir, hem de bilgisayarınızın daha stabil bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Kullanım olarak oldukça basit bir arayüze sahip olan program ile birlikte tüm temizlik işlemlerinizi tek bir tıklama ile yapabilirsiniz.

Auslogics Duplicate File Finder indir: Tıkla

Ayrıca tabii ki kopya içeriklerinizin silinmesi için kullanabileceğiniz tek program da bununla sınırlı değil. Eğer bu kategoride daha fazla uygulama hakkında bilgi sahibi olup nasıl kullanılacağını da öğrenmek isterseniz sizler için hazırladığımız videomuzu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR