Microsoft Outlook Spaces ile Proje Yönetimi Daha Kolay

Halis Demir
227 görüntülenme

Microsoft, henüz beta sürecinde olan proje yönetimi aracı Outlook Spaces’i yayınladı. Geçtiğimiz Şubat ayında sızıntı bir video olarak öğrendiğimiz Outlook Spaces, beta olarak birçok kullanıcı için yayınlandı. Yeni araç ile birlikte Outlook içerisinde bulunan tüm dosya, proje, mail gibi içeriklerimizi dilediğimiz gibi düzenleyebileceğiz.

Outlook Spaces, beta sürecinde tamamen rastgele olarak seçilmiş binlerce kullanıcı tarafından erişilebilir durumda. Araca erişmek için tek yapmanız gereken herhangi bir web tarayıcı üzerinden Outlook sitesine girip giriş yapmanız yeterli. Ayrıca Outlook Spaces, kurumsal kullanıcıları tarafından çok daha önceden deneyimlenmiş ve oldukça olumlu geri dönüşler almayı başarmıştı.

Eğer siz de Outlook üzerinde çalışmalarınızı ve maillerini tutuyorsanız, Spaces aracı ile birlikte tüm işlemlerinizi çok daha düzenli ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Şu anda Outlook sitesine giriş yaptığınızda Spaces aracını göremiyorsanız yakın zamanda tüm kullanıcılar bu araçtan yararlanabilecek.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR