Ninite Nedir? Tüm Programları Tek Tıkla Kurma

Halis Demir
1921 görüntülenme

Bilgisayarınıza format attınız, tüm driverları yüklediniz, şimdi sırada harici uygulamalar mı var? Peki bunları tek tek yapmak zor gelmiyor mu? İşte tam olarak bu aşamada imdadımıza yetişen bir uygulama mevcut. Ninite ile tüm programları tek bir tıklama ile kurabiliyoruz. Peki nedir bu Ninite?

Ninite Nedir?

Ninite, özellikle format sonrası insanların programları tek tek yüklemekte zorlanmaması adına yapılmış bir mini programdır. Tam olarak bir program demek de doğru olmaz. Bu küçük uygulama ile seçtiğiniz tüm programları tek bir tık ile kurmanıza olanak sağlıyor.

Ninite kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ninite Nasıl Kullanılır?

Uygulamayı kullanmak aslında çok basit diyebiliriz. Yukarı vermiş olduğumuz link aracılığı ile Ninite’in resmi sitesine giriş yapıyoruz. Bu aşamadan sonra ise karşımıza çıkan menüde yüklemek istediğimiz tüm uygulamaların yanında bulunan tik işaretini seçiyoruz. Ardından 2. aşamada “Get Your Ninite” yazan butona tıklıyoruz ve hepsi bu kadar.

İndirme yaptıktan sonra bu dosyayı açıyoruz ve hemen yukarı seçtiğimiz tüm programlar tek tek Ninite tarafından yükleniyor. Bu şekilde de birçok programı tek bir tıklama ile yüklemiş oluyoruz. Hepsi bu kadar.

NOT: Ninite içerisinde tüm programlar bulunmamakta. Bunun yerine tamamen ücretsiz bir şekilde kullanılabilen popüler uygulamalar bulunmaktadır.

NOT 2: Ninite üzerinde yapılan güncellemelerden biz herhangi bir şekilde sorumluluk kabul etmiyoruz. Gerek uygulama gerek de firma ile herhangi bir anlaşmamız bulunmamakla birlikte, yalnızca sizin kolaylıkla işlerinizi halletmek için öneride bulunuyoruz.

Eğer program hakkında detaylı bilgi almak ve nasıl kullanıldığını görmek isterseniz hemen aşağıda sizler için yayınladığımız videomuzu izleyebilirsiniz.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR