NVIDIA RTX Ekran Kartlarıyla Dolu Kamyon Soyuldu !

Mert Çetin Çetintaş
182 görüntülenme

Dünyanın dört bir yanındaki PC oyuncuları, güçlü Nvidia RTX ekran kartlarını bulmak için mücadele ederken, bu grafik kartlarını taşıyan bir kamyonun soyulması üzerine Kaliforniya eyaletinde yeni bir stok kıtlığı çıkabilir. Devam eden çip sıkıntısı ve tedarik zinciri sorunları, PC oyuncuları en yeni güçlü grafik kartlarını edinme konusunda sıkıntı çekmeye devam ediyor. Yakın tarihte yapılan kamyon soygunu, satıcılardan RTX ekran kartlarını satın alan oyuncuları zor durumda bırakacak gibi gözüküyor.

EVGA’nın yakın tarihli bir açıklamasına göre, ABD San Francisco’dan EVGA’nın Güney Kaliforniya dağıtım merkezine seyahat ederken bir kamyon dolusu Nvidia RTX ekran kartı çalındı. Şirket, bu soygun sırasında kaç tane kartın çalındığını henüz doğrulamadı, ancak kartların fiyatının her birinni 330 ila 1960 dolar arasında olduğunu doğruladı.

Her Nvidia RTX grafik kartının bir seri numarası olduğundan, EVGA kartların herhangi birinin kullanılması halinde uzaktan takip ederek, kartların çalışmasını engellemeyi planlıyor.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR