nvidia RTX 4000 Serisi ile Gelen DLSS 3 Sizce Gerçek Mi ?

Halis Demir
393 görüntülenme

Yeni teknolojiler tanıtılırken genelde iddialı cümleler kurulması normal ve buna teknoloji meraklıları olarak alışkınız.Aşağıda örneklerini görebileceğiniz yeni nesil RTX4000 grafikleri film görselliğini oyunlara taşıyor desek hata yapmış olmayız.

Ancak !……

Ancient Gameplays‘in videosu oldukça dikkatimizi çekti ve sizlerle paylaşmak istedik.
– DLSS 3 ile gecikme (latency) olmadığı iddiası
– FPS’nin ciddi oranda artışı
– AI ile araya frame atılması yani ara frameler oluşturulması
– İşlemciye düşen yükün azalması ?
– Grafik kalitesindeki gelişme gibi …

Konularda anlatılanların nasıl gerçekleştirilemediğini veya iddia edilenlerin anlatılırken kullanılan dilin oyuncuları yanıltacak tarza olacağını anlatmış !

İngilizceniz iyi değilse youtube auto translate olarak sizin için güzel çeviri yapacaktır alt yazıyı açmanızı öneriyoruz. Videoda kullanılan dil sade olduğu için sizlerin konuyu anlayabilmesi için yeterince bilgilendirici olacaktır.

YORUMLARINIZI Youtube Kanalımıza Bekliyoruz 😎


Yazımızda sorgulama yaparken nvidia’nın sergilediği yeni nesil efsane grafikleri paylaşmakta da yarar var. Teknoloji nerelere gidiyor dedirten cinsten. nvidia’nın yenilikler getirdiği ve çıtayı yeniden yükselttiğinden şüphemiz yok ancak iddiaları sizlerle paylaşmak istedik. Gecikme konusu özellikle FPS oyuncularının ve yoğun aksiyon meraklıların dikkatlerini çekecektir. Zamanla konunun ilerleyişini birlikte göreceğiz.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR