Nvidia RTX30 Serisi ve Yapabildikleri !

Halis Demir
2648 görüntülenme

Nvidia’nın şimdiye kadarki üst seviye kartlarından tarihçesini özet şeklinde sergilediği video bizleri yakın geçmişe götürdü. Anılarımız depreşti desek yeridir. Oyunların nereden nereye ne kadar kısa sürede geldiğini görmek meraklılarını heyecanlandırıyor.

RTX 3000 Serisinin yeni soğutucusunun da sergilendiği video nvidia’nın bu sefer deli gibi ses yapmayan bir referans kart oluşturduğunu bizlere sergiliyor sanki 😊 Somnuçta şimdiye kadarki Founder’s Edition olarak geçen kartların sooğutma başarısından çok exclusive yani az sayıda olması öndeydi bakalım bu konuda değişiklik olacak mı zamanla göreceğiz.

2nd gen Ray Tracing Cores, faster 3rd gen Tensor Cores, and new streaming multiprocessors gibi yeni teknolojilerle oyunculara daha iyi Ray Tracing ve Oyuncuların Stream özellikleri sunacak görünüyor.

RTX30 Serisi İlk Kez 24GB GDDR6X VRAM kullanan son kullanıcı kartı olacak !!! ilk HDMI 2.1 / 4K ve 8K oyunculuğun kapıları aralanıyor. Aralanıyor diyoruz çünkü sonuçta en üst modeller hariç 8K gibi çözünürlüklerin yeni oyunların inanılmaz detaylarıyla kolay olacağını editör olarak düşünmüyorum.

NVIDIA Reflex mouse yani oyuncu input bilgisi ile oyun geri dönüş gecikmesini minimuma indirirken NVIDIA Broadcast oyuncuların yayıncıya dönüşmesini kolaylaştıracak.NVIDIA DLSS teknolojisi yapay zekanın gücüyle 8K çözünürlüklere daha kolay çıkmamızı hedefliyor ( göreceğiz 😎 )

Detaylı RTX30 ile İlgili Detaylı Bilgi İçin

RTX 3000 serisi ile ilgili mevzu derin ama biz videolar ile kısa özet geçmeye çalıştık. İlerleyen günlerde ofisimize geldiğinde kanalımızda testlerini izleyebilirsiniz biliyorsunuz 😎

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR