Samsung Banka Kartı Resmi Olarak Tanıtıldı

Halis Demir
232 görüntülenme

Güney Kore menşeili teknoloji devi Samsung, kendine ait banka kartını resmi olarak tanıttı. Şık bir tasarıma sahip olan kart, Samsung Money olarak kullanıcılara sunulacak.

Tanıtımda bahsedilen bilgilere göre, Samsung Money kartına herhangi bir şekilde kart numarası, son kullanma tarihi ya da CVV kodu bulunmuyor. Tamamen titanyum olan kart, oldukça basit ve minimal bir tasarıma sahip.

Ayrıca verilen bilgilere göre kart başvurusu yalnızca Samsung Pay üzerinde yapılabilecek. Ayrıca bu uygulama olmadan kart da herhangi bir şekilde kullanılamayacak. Samsung Money kartı, önümüzdeki yaz aylarında ilk olarak ABD içerisinde kullanıma sunulacak.

Samsung, kart kullanımında ya da dağıtımında herhangi bir komisyon ya da ücret çekmeyeceğini sözlerine eklerken, kartın ABD dışına ne zaman sunulacağı konusunda ise net bir bilgi verilmedi.

Peki siz Samsung Money gibi kartların kullanımı konusunda ne düşünüyorsunuz? Siz de görüş ve düşüncelerinizi yorum olarak bizler ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca daha fazla teknoloji haberleri için sitemize abone olabilir, sosyal medya kanallarımızdan bizleri takip edebilirsiniz.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR