Samsung Galaxy S21 FE’nin Görüntüleri Sızdırıldı !

Mert Çetin Çetintaş
329 görüntülenme

Samsung Galaxy S21 serisi 2021’in başlarında tanıtılmış olsa da Samsung’un önümüzdeki aylarda Galaxy S21 FE (Galaxy S21 Fan Edition) ile ilk üçlüğü takip edeceği kesin gibi gözüküyor. Bu bilgi ise Samsung’un yanlışlıkla telefondan bahsetmesi üzerine doğrulandı. Bu telefonla ilgili haberler, söylentiler ve görseller hızla yayılmaya devam ediyor. Paylaşımlar devam ederken Galaxy S21 FE’nin CES 2022’de tanıtılacağı en ciddi söylemler arasında yer alıyor. Büyük ihtimalle Ocak ayının 2. veya 3. haftasında S21 FE akıllı telefon kullanıcıları ile buluşacak.

En son paylaşılan Geekbench sonuçlarına göre Galaxy S21 FE’nin bir Snapdragon 888 çipine sahip olması bekleniyor ve ayrıca Exynos çipli uluslararası bir versiyonu da olabilir. Samsung’un diğer modellerinde bulunan 8GB, 12GB ve 16GB yerine 6GB RAM kullanacağı bekleniliyor. Ayrıca telefonun bir FHD ekrana sahip olacağı söylentiler arasında yer alıyor. 5G destekli Android 11 işletim sistemli ve 256GB’a kadar depolama seçenekleri de sunacağı belirtiliyor. Kamera tarafında ise önde 32MP, arkada ana 32MP, ultra geniş 12MP ve 8MP kameraların yer alacığı bildirildi.

Son olarak Samsung Galaxy S21 FE ile arka gövdenin plastik olmayacağı, daha iyi soğutmaya, daha parlak ekran, daha hızlı şarj ve daha uzun pil ömrü gibi önemli özellikler ile geleceği ifade ediliyor. Ayrıca renk seçeneklerinde ki çeşitlilik de Samsung kullanıcılarının yüzünü güldürecek gibi gözüküyor.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR