Sıra Dışı Oyun Tavsiyeleri -05-

Halis Demir
382 görüntülenme

Malum sıra dışı oyun avlamak kolay değil sizlerden gelen paylaşımları bekliyoruz.😊

Ghost Hunt : https://store.steampowered.com/app/915810/Midnight_Ghost_Hunt/ bu yazımızda ilk konuğumuz olacak. Gözden görünüş oyunlarının şu an 40 lı yaşlarını geçmiş bir nesil için bile artık klişe haline gelmiş Counter Strike ile anılıyor oluşu bu tarzın yenilikçi çalışmalar yapmadığı anlamına gelmiyor elbette.

Grafiklerinin güzel olması yanında aslında karşılıklı takım savaşı mantığına hayaletlerin saklanabilmesini ekleyen yapım bence ilginç bir bakış getirmiş. İndirimli fiyatıyla türün meraklılarını Early Acces olarak geçen geliştirme sürecinde dahil etmeleri umarım Steam platformundaki yorumları göz önünde bulundurup güncellemeler çıkarmalarını sağlar.

Hayalet tarafı ön inceleme yapı mekana ve objelere saklanabilirken avcılar ise silahlarıyla güç sahibi durumdalar ve saat 12 yi geçene kadar tüm hayaletler temizlenemezse hayaletler kaçan taraf olmaktan kovalayan tarafa geçip güçleniyorlar. Videolarda açıkça göründüğü için gerisini sizlere bırakıyoruz.

Dead Loop : https://store.steampowered.com/app/1252330/DEATHLOOP/?curator_clanid=33028765

Dead Loop 2 düşman suikastçının sürekli aynı zaman döngüsünde birbirlerini avlamalarını veya avlamaya çalışmalarını konu alıyor. Türe yenilik getirirken renkli grafik tarzıyla pek çok kişinin hoşuna gideceğini düşündüğüm bir yapım.

Serious Sam 4 : https://store.steampowered.com/app/257420/Serious_Sam_4/

FPS tarzına hiç yenilik getirmese de eğer etrafa çılgınca ateş etmek istiyorsanız bundan daha hızlı bir FPS bulmak güç gibi her yerden karşınıza düşmanlar uçarak fırlayarak gelecekler.😃

Slitgate : https://store.steampowered.com/app/677620/Splitgate/
Portal / Quake / Unreal Tournament bir mix olsa sanırım bu oyun çıkardı eğer sıradan yürü ateş et stilinden çıkmak ve portaldan portala rakiplerinizin hayal edemediği açılardan onlara saldırmak isterseniz size bir yapım daha 😎

Titan Fall 2 https://store.steampowered.com/app/1237970/Titanfall_2/

Robotlar özel kıyafet ve yetenekler çok sayıda silah ve akrobasi ile birlikte güzel bir tabakta sunulmuş lezzetin keyfini size sunabilir. Yapım 2016 da çıkmış olmasına rağmen bence hala oynanabilecek kalitede.

Bir yazının daha sonuna geldik. Paylaşımlarınız ve yorumlarınızla katkılarınızı bekliyoruz. Oyunlara bağımlı kalmandan eğlenmeniz dileğimizle.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR