Sıra Dışı Oyun Tavsiyeleri Bölüm -01-

Halis Demir
330 görüntülenme

Bu yazı serisi ( eğer ilgi çekerse seriye dönüşebilir )daha çok herkesin denediği Call of Duty , League of Legends, Pubg gibi yapımlar dışında kalan gerçekten eğlenmek bilmece çözmek ve stres yaşamadan keyif almayı hedefleyen farklı yapımların yer aldığı bir yazı olacak.

Shady Part of Me gölgeniz ve kendinizle bilmeceler çözdüğünüz grafik tarzıyla çizimi, grafik tasarımı sevenlerin kesinlikle gözden geçirmesi gerektiğini düşündüğümüz bir yapım. Özellikle Limbo ile karıştıranlar olabilir ama kendisine has 3 boyutla oluşturulmuş bilmeceler ve bunların grafik olarak aydınlatma ve gölgelerle karşımıza çıkması çok hoş bir atmosfer oluşturuyor.

2009 Yapımı BRAID pek çok kişi tarafından muhtemelen atlanmıştır ancak sevenleri bol olacak ki Anniversery sürümüyle karşımıza çıkmış durumda. PS5 uyumlu olarak. Zamanı yavaşlatıp geri alabildiğiniz ve sıradışı bilmecelerle boğuştuğunuz bu oyun platform ve bilmece sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir yapım.net 😎

Limbo karanlık teması ile platform, hafif korku ve bilmeceleriyle sizi sonuna kadar havaya sokabilir ancak uyarmakta fayda var kulaklıkla oynarsanız platform oyunu olsa bile kendinizi bazı bilmecelerde korkmuş olarak bulabilirsiniz.

12 is Better Than 6 Elinde çift tabanca olan meksika atmosferinde sadece tepeden görerek oynadığımız bir aksiyon oyunu eğer kısa süreliğine aksiyon yaşamak istiyorsanız güzel ve farklı bir yapım olduğunu söyleyebiliriz. Grafiklerin basit ve sade tarzı sizi çekebilir veya çok basit gelebilir karar sizde 😊

Broforce pixel grafikleri ve hızlı aksiyonu ile kısa süreliğine eğlenmenizi sağlayabilir ve özellikle animasyonları, düşmanların ardı artına patlamasıyla sizleri güldürebilecek bir aksiyon oyunu . Eskilere geri dönmek ve eğlenmek isteyenler için denenebilecekler listenize alınabilir.

Degrees of Separation Sıcak ve Soğuk krallıklarından gelen iki karakterin bilmeceler çözerek ilerlemesini konu alıyor. Karakter değiştirerek sıcaklık ve soğukluktan faydalanarak bilmeceleri çözüyorsunuz. Bu arada eğer Philips Ambilight bir TV ile veya Projeksiyon ile oynanırsa renk değişimleri tam bir şölene dönüştürebilir ortamınızı hatırlatalım.

Yeni Favorilerimden birini sona bıraktım CREAKS ! çizgi film tadında ve bilmeceli sesleri, müzikleriyle sizi alıp götüren sıradışı bir yapım arıyorsanız doğru adres denilebilir.2020 yapımı olsa da bu yazımızdaki diğer oyunlar gibi zamansız diyebileceğimiz grafik ve oyun yapısına sahip.

Bu yazımda sizlere favorilerimdeki sıradışı zamansız ve eğlenceli yapımları paylaştım eğer bu tarz yazıların devamı gelsin diyorsanız beğenip paylaşmayı unutmayın. Bu tarz oyunların bir diğer artısı ise zamanla ciddi indirime girebiliyor olmaları malum Call of Duty, Battlefield serisi gibi büyük yapımlar ucuzlamakta zorlansalar da böyle yapımlar kullanıcılara 5TL / 9TL bandında fiyatlar sunabiliyorlar.

Oyunlara bağımlı olmadan eğlenmeniz dileğimizle.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR