Sıra Dışı Oyun Tavsiyeleri Bölüm -02-

Halis Demir
397 görüntülenme

Bu yazı serisi eğer ilgi çekerse seriye dönüşebilir demiştik bakalım ikinci bölümdeki oyunlarla ilgili ne düşüneceksiniz ? 😎

Aslında bu yazı listesinde çoğu zaman favori listemde olan veya koleksiyonuma kattığım, deneyimlediğim oyunları paylaşıyorum ama ilgi görmesi halinde daha detaylı yazı yazılabilir veya içerik hazırlanabilir. Fazla göz önünde olmayan yapımlarımıza bakmaya başlayalım.

Quantum fiziği ve zaman algısı ile bizim zihnimizi zorlayan bir o kadarda eğlenceli FPS tarzına yenilik getirmeyi bence başarmış yapımlardan biri ayrıca bu aralar fiyatı oldukça uygun. İşin içine taktik uyguma girdiği için bence zihin jimnastiği sağlayan oyunlardan biri 😊

2020 Yapımı bu oyun araba yarışı ve retro müzikleri bir araya getiriyor. Sizi görsel bir şölenin içine alıyor. Eğer beklentiniz Forza grafikleri veya Asetto Corsa ise bu oyun size göre değil ama bir araba yarışı estetik duygusu ve müzikleriyle sizi nasıl etkileyebilir görmek isterseniz incelenebilir diye düşünüyorum.

Turn Based aksiyon bu kadar sade ve güzel oyunculara sunulabilir. Eğer JhonWick veya Jason Statham tarzındaki bol dövüşlü aksiyon filmlerini seviyorsanız bu oyuna bir fırsat vermeniz lazım. Grafikler basit olduğu için mobil versiyonunun yakında çıkmasını bekliyorum ama bakalım ne zaman olur. Şimdilik PC tarafında keyfine varılabilir görünüyor.

2020 Yapımı DRAG Outher Zones gözden kaçmış bir yarış oyunu. Araçların ters olarak gidebildikleri ve uzaktan kontrol edildiği bu oyun standart yarışlardan sıkılan ve ATV tarzı çamur içinde farklı ortamlarda yarışmayı hayal edenler ile Track Mania sevenlere cazip gelebilir 😊

RED DEAD REDEMPTİON 2 Ne İse Bu Oyun TAM ZITTI !

Bilmeyenler varsa amerika kıtasını beyaz adam işgal etti ve dünyadaki en büyük ırklardan birini yok etti . bunu hiç etik olmayan yollarla yaptılar. Amerikanın geçmişine biraz daha gerçekçi bakış atan bu oyunda bir Yerliyi canlandırıyoruz ve bize ait olan topraklarımızı savunuyoruz.

Desperados çaprazdan görünen strateji dendiğinde efsaneleşen Commandos tarzını zirveye taşıyor diyebiliriz. Ara sahneleri, seslendirmeleri, müzikleri ve güzel grafikleriyle sizi içine çekecek bir kovboy aksiyonuna hazır olun.

Herkes CyberPunk konuşurken kendinizi rengarenk ışıltılı grafikleri ve inanılmaz hızlı aksiyonuyla elinizde kılıç sallarken bulmak istiyorsanız kaçırılmayacak fırsat. Mirror’s Edge ile Cyberpunk’ın bileşkesi ve buna biraz Trone serpersek işte Ghost Runner formülü elimizde😎

Bu yazımda sizlere favorilerimdeki sıradışı zamansız ve eğlenceli yapımları paylaştım eğer bu tarz yazıların devamı gelsin diyorsanız beğenip paylaşmayı unutmayın. Bu tarz oyunların bir diğer artısı ise zamanla ciddi indirime girebiliyor olmaları malum Call of Duty, Battlefield serisi gibi büyük yapımlar ucuzlamakta zorlansalar da böyle yapımlar kullanıcılara uygun fiyatlara sunabiliyorlar.

Oyunlara bağımlı olmadan eğlenmeniz dileğimizle.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR