Tek Tıkla Tüm Driverlar Nasıl Kurulur?

Halis Demir
506 görüntülenme

Bilgisayara format atmak, özellikle Windows 10 ile birlikte oldukça kolaylaştı. Hatta yalnıza format atmak değil, bilgisayarımızda bulunan tüm donanımların bile tek bir tıklama sürücülerini yükleyebiliyoruz.

Aslında bu işlemi Windows 10 kendisi güncellemeler ile çoğunlukla yapıyor. Ancak bazı donanımlar Windows tarafından görülmüyor ya da herhangi bir problemle karşılaşılabiliyor. İşte bu tür donanımların bile tek bir tıklama ile sürücü yüklemelerini yapabilir ve güncellemelerini yükleyebiliriz. Üstelik tek tek donanımları aramamız gerekmiyor. Şimdi bahsedeceğimiz program tüm işlemleri tek başına yapıyor.

IObit Driver Booster Nasıl Kullanılır?

IObit Driver Booster programı, genel olarak baktığımızda bilgisayarımızı analiz eden bir yazılım olarak nitelendirilebilir. Bu analiz sonucunda bilgisayarımızda bulunan tüm donanımlar keşfedilir ve bu donanımların sürücüleri kontrol edilir. Sürücüler yoksa en güncel sürücüyü sizin için otomatik olarak önünüze sunar ve tek bir tıklama ile yüklemek için size sorar.

Driver Booster programı, gerek kurulumu, gerekse de kullanımı ile oldukça basit bir yazılımdır. Programı yükledikten sonra doğrudan karşınıza çıkan ana ekranda bilgisayarınızda bulunmayan ya da güncelliğini yitirmiş driverlar listelenir. Sizin de bu aşamada yapmanız gereken tek şey yalnızca bir butona tıklayarak hepsini yüklemek oluyor.

Ayrıca Driver Booster, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista ve Windows XP işletim sistemine sahip cihazlarda uyumlu bir şekidle çalışabilir.

Son olarak Driver Booster programının nasıl kullanılacağı konusunda detaylı bir içerik istiyorsanız hemen aşağıdan sizler için hazırladığımız videomuzu izleyebilirsiniz.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR