Togg ve Elektrikli Otomobil Geleceğimiz ?

Halis Demir
450 görüntülenme

Ülkemizde herkes keşke yerli otomobilimiz olsun demiştir. Devrim otomobili ile yakalayabileceğimiz şansı maalesef kaçırdığımız ( kaçırtıldığı için de denilebilir ) fırsat 50+ yıl sonra ELEKTRİK- İÇTEN YANMALI geçişi ile yine önümüzde bu noktada TOGG ile yapılmaya çalışılan tekrar önümüzden geçmekte olan TRENİ Yakalamak.

LCD Panel üretimi işini de zamanında kaçırdığımızı hatırlatalım . 2007-2009 Yılları arasında 3 Milyar Dolar civarı yatırım yapabilseydik belkide ülke olarak dünyada en çok televizyon ve LCD panel üreten tablet ve telefon gibi mobil cihazlardaki inanılmaz satış adetleri artışlarıyla son 10 yılda gücümüze ülke olarak güç katma durumu olabilirdi.

TOGG Konusuna en çok umut veren kurgu olarak artık teknolojik bir ürün seti pazarladığımız konseptiyle zamanı yakalamak için ne kadar kapsamlı düşünülmüş olması.

Togg sunumu ingilizce bilenlere iyi bir fikir verecektir ancak bizler ingilizcesi iyi olmayanlar için kısa ve kolay birkaç benzetme ile açıklamaya çalışalım.

. GooglePlay
. App Store
. Amazon Web
. Microsoft Market…

gibi online uygulama marketleri veya uygulamaların kendi içindeki satın alma işlemlerinin çok hızlı büyümekte olan ciroları geleceğin sadece satılan Telefon veya Araba gibi ana ürün değil ürünün beraberindeki hizmetler ailesinden oluştuğu fikri güzel planlanmış bir kurgu ile karşımızda 😎👍

XBOX GamePass / SONY PSN Now / G-Force Now gibi marketler sanallaştırmalar Spotify gibi hizmet içi satışlar veya aylık Netflix tarzı abonelikler ile kullanıcılara sunulabilecek hizmetler artık satılan telefonun kendisinden veya konsolun kendisinden daha önemli.

Çıktığımız yol hayırlı olsun dileklerimizle çalışan, emek verenlere kolaylıklar dilerken çıktığında ülkemiz standartlarına göre Türk halkına özel bir avantajla sunulması dileklerimizle 😊

Türk sinemasında deli diye anlatılan şakası yapılan VECİHİ HÜRKUŞ’u anmadan geçmek olmaz !

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR