Tüm Gerçekleri Anlatıyoruz!

Mehmet Emin
387 görüntülenme

“Bilgisayar fiyatları neden artıyor?”, “2021’de bizleri neler bekliyor?” gibi sizlerden en çok gelen soruları masaya yatırdık. Akortek Bilişim kuruluşu olarak onlarca markanın ürünlerini sizlere ulaştıran Teknobiyotik, bu soruları son derece gerçekçi ve net bir dille cevapladı.

Bu videomuzda sitemizden bilgisayar satın aldıktan sonra dikkat edilmesi gerekenleri tek videoda özetlemek istedik.

Bu video serisiyle sizlerin bilgisayarlarınızı nasıl hızlandırmak için yapabilecekleriniz anlatacağız.

Bilgisayarınıza format atmaya karar verdiyseniz mutlaka gözden geçirmeniz gerekenler listesi var! Bu videomuzda format atmadan önce dikkat edilmesi gerekenleri sebepleriyle anlatıyoruz.

En ucuza sahip olduğunuz bilgisayarı nasıl hızlandırabilirsiniz serimiz ilk videosu ile karşınızda. Bu videoda SSD Disklerden ve Nasıl Performans artışı sağladıklarından bahsediyoruz.

Bu videomuzu izlediğiniz zaman doğru soğutucu nasıl seçilir öğrenmiş olacaksınız. Daha önceki videolarımızın linkleri aşağıdadır onları da mutlaka izlemenizi öneriyoruz.

Cep telefonlarının ömrümüzü çalmasına 10 dakikada uygulamalı olarak engel olacağız. Nomofobi = Akıllı telefonundan uzak kalma durumunda yaşanan anksiyetenin ifadesi olarak günümüzde oluşmuş bir kavram.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR