Ünlü Hacker Grubu Elon Musk’ı Tehdit Ettikleri İddiasını Yalanladı!

Mehmet Emin
175 görüntülenme

Elon Musk, geride bıraktığımız günlerde Twitter hesabından Bitcoinlerini satmış olduğunu düşündüren bir paylaşımda bulunmuştu. Paylaşımın ardından hızla değer kaybeden Bitcoin, yatırımcıların Musk’a yeniden öfkelenmesine neden oldu.

New York Post’un haberine göre Musk’ın ünlü hacker grubu Anonymous tarafından tehdit edildiği iddia edildi. İddiaya göre, Musk’ın manipüle edici hareketlerinden dolayı onu hedef hacker grubu, Twitter’dan gerçekleştirdikleri bir paylaşım ile Elon Musk’a “şımarık bir milyarder” diye seslenerek tehdit etti. İddia edilen paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Milyonlarca perakende yatırımcı, hayatlarını iyileştirmek için kripto kazançlarına gerçekten güveniyordu. Herkes kriptodaki oynaklığa hazır bir şekilde yatırım risklerini üstlenir. Ancak bu hafta tweet’leriniz ortalama çalışan bir insanı açıkça görmezden geliyor. Odadaki en zeki kişi olduğunu düşünebilirsin, ama şimdi eşini buldun. Biz anonimiz! Biz kalabalığız. Bizi bekleyin”

Sosyal medyada gündem olan paylaşımın ardından bir kullanıcının hacker grubuna “Merhaba, bu videonun tarafınızdan yapıldığını onaylayabilir misiniz?” diye sormasının ardından grup, “Yine, en iyi dileklerle ama hayır” cevabını verdi.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR