Yeni Arabalar Ledler ile Aklımızı Alacak ! Magna LitGate BreakThrough Lighting

Halis Demir
184 görüntülenme

Arabaların farkları karakterlerinin oluşmasında çok önemli bir paya sahip. Son yıllarda bükülebilir ve programlanabilir ledler ile aydınlatma sistemlerinin araçların tasarımlarına katkıları işlevleriyle birlikte artıyor. Otomotiv teknoloji firması Magna BreakThrough isimli aydınlatma teknolojisiyle arabaların plastik gövde panelleri içine aydınlatmalar embed edilebilmesine imkan sunuyor. Son yıllarda plastik panellerin araçlarda arttığını düşünürsek bu otomobiller üzerinde neredeyse her yerde yeni nesil aydınlatmalar ve görsel efektler bekliyor anlamına geliyor.

Teknoloji yeni olsa da 2023 de aktif olarak firmalara sunulacağı ve kısa sürede yeni nesil araçlarda görülebileceği belirtilmiş.

Aslında otonom özellikleri sebebiyle çok sayıda iletişim yeteneğine sahip yapay zekalı aracımızın ne yaptığını anlamamızı kolaylaştırabilecek hem görsel hem işlevsel bir teknoloji olduğunu söylesek sanırız hata yapmış olmayız.

Farların böyle hazırlanmasının sağlayabilecekleri :
– Ağırlık Tasarrufu
– Mesaj Verebilen Özel Aydınlatmalar
– Dış Tasarımlarda Bütünsellik
– Rüzgar Tüneli ( Aerodinamik) Kolaylıklar

Magna Web Sitesi : https://www.magna.com

Firma Elektrik Araç Altyapılarından Geri Dönüşüm Malzemelerden Koltuk Yapımına Pek Çok Alanda Çalışıyor.

Peki sizler bu tarz teknolojilerin araçları güzelleştireceğini düşünüyor musunuz yoksa eski nesil tasarımları mı seviyorsunuz ? Yorumlarınızı bekliyoruz derken aşağıda 1961 C1 Corvette Görüntüsü Paylaşalım 😎

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR