Sıra Dışı Oyun Tavsiyeleri -04-

Halis Demir
394 görüntülenme

İlgi gördükçe serimiz devam ediyor. Sizlerin öneri ve katkılarını bekliyoruz☺

Bright Memory Gözden görünüş veya çoğu oyuncunun bildiği jargon ile FPS First Person Shooter tarzını sevenler için Bright Memory grafikleri ve hayatına “Tek Kişinin Geliştirdiği Oyun Olarak Başlamış” önemli bir yapım.Özellikle Ray Tracing, yansımaları ve slow motion aksiyonlarıyla hem göze hitap ediyor hem de içinde bulunduğu tarza yenilikler getiriyor. Eğer güzel grafiklere ve FPS tarzına düşkünseniz mutlaka incelemelisiniz. Karakterinizin yapabileceği özel hareketleri videoda gördüğünüzde etkileneceğinizden eminim.

Absolute Drift 2015 yapımı sade grafikleri, güzel müzikleriyle otomobil severleri kendine çekebilecek sıra dışı bir yapım. Drift adından da anlaşılabileceği gibi arabanızla yanlamak konusuna odaklanıyorsunuz. Gymkhana videolarını izlemeyi seviyorsanız bu oyuna göz atabilirsiniz. Stres olmadan drift yapmanın keyfine varabilirsiniz. Forza, Mcrea gibi profesyonel grafikli oyunlarda gerilerek yarışırken bu oyunda gevşeyebileceğinizi ve keyif alabileceğinizi görebilirsiniz.

Adventure yani macera dendiğinde en uzun süredir PC’de hayat bulmuş BROKEN SWORD serisi oynamayanlar için her bölümü ile denemeye değerdir. Eğer polisiye romanlara meraklıysanız ve macera oyunlarıyla ingilizcenizi de geliştirmek istiyorsanız işte ikisi için bir fırsat 😎 Çalınan bir tablo ve ardındaki cinayetlerin takibinde kendinizi aniden bir romanın içinde bulacaksınız. Eğer bu oyunu beğenirseniz serinin diğer oyunlarını da incelemelisiniz.

HOT WHEELS UNLEASHED erkek çocuklarının son yıllarda en fazla oynamayı sevdiği neredeyse tüm marketlerde satılan küçük arabaları konu alan bir araba yarışı. Eğer mini arabaların dünyasında helezonlardan geçip sıradışı çocuk hayal gücünün limitlerini zorlayan pistlerde yarışmak istiyorsanız ve özellikle ailenizde 3-7 yaş grubu arabalarla oynamayı seven çocuklar varsa bu oyun 2 gamepad ile kaçmaz diyebiliriz. Bir zamanların efsanesi Revolt aklıma geldi ama o ayrı bir yazının konusu olabilir😉

80′ lerde doğanların kesin bildiği TSUBASA anime serisi futbolcuların inanılmaz vuruşlar yaptıkları fedakarlık destanlarıyla dolu Futbol çizgi dizisiydi ve yeni neslin de bu eğlenceyi tatması lazım diyenler sıradışı bir futbol oyunu olan Captain Tsubasa: Rise of New Champions‘u 2020 de piyasaya sürdüler. Anime tarzı grafikleri ve sıra dışı olmayı sevenler incelemeli diyorum. Bir anlık bile olsa tüplü televizyon karşısındaki çocukluğuma dönmek beni heyecanlandırdı 😁

Planet of Lana henüz çıkmadı ama grafikleri ve tarzıyla sanki ana yapımlar kadar öne çıkamayacağını düşündüğümden buraya ekliyorum Steam Wish Listenize ekler ve beklersiniz.Sinematik bilmece ve platform tarzlarının buluştuğu yapım pastel tonları ve videolarında sergilediği dinlendirici tasarımıyla kafa dinlerken oyun oynamak isteyenleri cezbedecektir.

The Last Night yine çıkmamış oyunlardan biri ama ben sabırla bekliyorum. Cyberpunk gelecek dünyasında geçecek olan oyun. Pixel ve 3D grafiklerin çok tarz bir şekilde buluşmasıyla görsel şölen halini almış görünüyor. Tanıtımdaki müziklere ben bayıldım. Flash Back / Blade Runner / CyberPunk gibi tarzların birlikte sunumu güzl olacak hissi veriyor . Aynı düşüncede olanlar favorilerine eklesin ve beklesin .😊

Steel Rats Motosiklet ile platform tarzını birlikte sunuyor. Ben yazıyı yazdığımda %90 indirimle 2 TL bu fiyata sıra dışı bir platform denemek isteyenlere gelsin diyebiliriz. Biraz Ghost Rider filminden esinlenmişe benziyor. Grafikleri 2.5D yani yandan görünen 3D olarak tabir edebileceğimiz tarzda 2018 yapımı retro bir dünyaya sizleri götürebilir. 2TL iken kaçırmamanızı öneriyorum.

Bu seferlik bu kadar oldu
Oyunlara bağımlı olmadan eğlenmeniz dileğimizle bir sonraki yazımızda görüşmek üzere . Önerilerinizi bekliyoruz.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR