Elon Musk’tan COVID-19 Açıklaması! Bill Gates’i De Es Geçmedi!

Mehmet Emin
290 görüntülenme

Elon Musk, katıldığı bir programda yaşı sebebiyle kendisinin ve çocuklarının korona virüs risk grubunda olmadığını belirterek korona virüs aşısı olmayacağını açıkladı. Musk “Salgın, insanları mantıksız hale getirdi” dedi.

New York Times Sway podcast canlı yayınına katılan Musk, karantinaların ve sokağa çıkma yasaklarının büyük bir hata olduğunu ve “fırtına geçene kadar” yalnızca risk altındakilerin karantinaya alınması gerektiğini söyledi. “Demek istediğim bu, mantığın arka planda kaldığı sıcak bir düğme meselesi. Genel olarak ölüm oranı çok düşük ve bulaşıcı olan bir şeye sahibiz” ifadelerini kullandı.

Podcast sunucusu Musk’a, bu açıklamaların kendi yaptığı ‘insanlığın yararına’ işlerle ters düştüğünü vurgulaması üzerine Musk “Herkes ölür” dedi. Musk, Harvard Üniversitesi epidemiyoloji ekibi ile birlikte çalışarak corona virüs salgını için çaba sarf ettiğini kaydetti. Musk “Harvard epidemiyoloji ekibiyle antikor çalışmaları yapıyoruz, CureVac için Tesla aşı makineleri yapıyor, Bill Gates bir şey yapmadığımla ilgili konuştu… Taş kafalı. Biz aslında yatırım yaptığınız CureVac için aşı makinelerini yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR