GeForce Now, PC Oyunlarını Doğrudan LG TV’lerine Aktarmaya Başlamak Üzere !

Mert Çetin Çetintaş
375 görüntülenme

LG ilk olarak Ocak ayında Nvidia’nın GeForce Now bulut oyun hizmetinin bazı TV’lerine yöneldiğini ve şimdilerde bu yönelmenin gerçekleşmeye başladığını belirtti. Bir basın açıklamasına göre, LG bu hafta “80 pazarda 2021 LG 4K OLED, QNED Mini LED ve NanoCell TV modelleri” için GeForce Now’ın Beta sürümünü kullanıma sunacağını ifade etti.

GeForce Now, sahip olduğunuz PC oyunlarını bulut üzerinden diğer cihazlarda oynamanıza izin veriyor ve bu yeni webOS uygulaması, hizmeti daha büyük bir ekranda kullanmanızı kolaylaştıracak. Bununla birlikte oyunlar 60 FPS ve 1080p çözünürlükte sınırlandırılacak, yani webOS uygulaması aracılığı ile GeForce Now oyunlarını 4K’da şimdilik oynayamayacağız. (4K desteği için Nvidia Shield TV Media Player cihazını satın almanız gerekiyor)

Nvidia, herhangi bir PC oyununa sahip olmayan oyuncular için deneme sürümünde GeForce Now uygulamasında 35’den fazla ücretsiz oyun sunuyor. Son olarak Nvidia, 2022 yılına kadar LG ile ortaklaşa güncellemeler yayınlayarak mevcut uygulamayı iyileştirmeyi planladığını paylaştı.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR