Samsung, Galaxy S20 için Abonelik Hizmetine Başladı

Halis Demir
1106 görüntülenme

Samsung, amiral gemisi telefon modeli Galaxy S20’nin daha fazla kişiye ulaşabilmesi için özel bir abonelik hizmetine başladı. Samsung Access olarak isimlendirilen bu hizmet, taksitli bir şekilde telefonu kullanabilmenize olanak sağlıyor.

Samsung, Apple benzeri bir sistem ile kullanıcıların son model amiral gemisi modellerine erişimini kolaylaştırıyor. Üst segment akıllı telefonların fiyatlarının artması ile birlikte ulaşabildikleri kullanıcı sayısı da yine bu oranda azaldı. Bunun farkında olan telefon üreticileri ise amiral gemisi modellerinin abonelik yöntemi ile kullanılabileceği bir sistem geliştirdi.

İlk olarak Apple ile gördüğümüz bu abonelik sistemi, daha uygun olan aylık ödemeler ile birlikte üst seviye telefonlara sahip olmamızı sağlıyor. Şimdi ise Apple’ın ardından Güney Kore menşeili teknoloji devi Samsung da aynı yöntemi kullanmaya başlayacağını açıkladı.

Samsung Access hizmeti, birçok avantajı beraberinde getiriyor. Abone olduğunuz sistem ile birlikte her ay 37 dolar ödeme yaparken, kullanmış olduğu telefonu Samsung’a veriyor. Karşılığında ise Samsung, iadenin ardından piyasaya yeni sürülmüş akıllı telefonunu aboneye vererek güncelleme imkanı sunuyor. Üstelik aboneler bu sistem ile her 9 ayda 1 kez telefonunu güncelleme imkanına sahip olacak. İsteyen aboneler ise ilk 3 ay içerisinde aboneliğini iptal edebiliyor.

Samsung Access abonesi olduğunuzda yalnızca Galaxy S20 sahibi olmanın yanında farklı avantajlardan da yararlanabiliyorsunuz. Bu avantajlar dahilinde Premium Care uygulamasına, 1TB OneDrive depolama alanına ve Office uygulamaları için Microsoft 365 uygulamasına sahip olabileceksiniz.

Tabii ki abonelik sistemi tek bir paket olarak gelmiyor. Örnek vermek gerekirse Galaxy S20 Plus için abone olacak kullanıcılar aylık 42 dolar öderken, S20 Ultra için abone olacak kullanıcılar aylık 48 dolar ödeyecek.

Samsung Access, henüz Türkiye içerisinde kullanılabilir değil. Ancak ileriki dönemlerde kullanılabilir. Siz ne diyorsunuz? Türkiye’de bu aboneliklerin fiyatları nasıl olur? Aboneliğin detaylarını incelemek isterseniz buraya tıklamanız yeterli.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR