Google, Android Cihazlar için Yeni Özellikler Üzerinde Çalışıyor

Halis Demir
174 görüntülenme

Eğer Android akıllı telefon kullananlardansanız, önümüzdeki aylarda birçok yeniliğe sahip olacaksınız. Eğer hem Android kullanıcısı olup hem de Google Pixel telefon kullananlardansanız, bu yenilikleri önümüzdeki günlerde alabileceksiniz. Google, Android için oldukça ilgi çekici yenilikler üzerinde çalışıyor.

Pixel telefonlar için bugün oldukça büyük ve kapsamlı bir güncelleme geliyor. Bu güncelleme hakkında açıklama yapan Google, çok daha fazlası üzerinde çalıştıklarına da değinmeyi unutmadı. Üstelik önümüzdeki dönemlerde gelecek güncellemeler, akıllı telefonlarda bulunan “Uyku Vakti” moduna odaklanacak.

Google, gelecek güncellemeler hakkında küçük ipuçları vermeyi ihmal etmedi. Örnek vermek gerekirse, Dijital Denge uygulaması artık “Uyku Vakti” moduna (Modun ismi hafiften farklı olabilir, henüz Türkçeleştirilmemiş) sahip olacak. Bu mod açıldığında, Rahatsız Etme seçeneği aktifleştirilerek bildirimler kısılacak. Ayrıca telefonunuzun tüm renkleri siyah beyaz olarak, gözünüzü yormayacak.

Ayrıca telefona yeni eklenen Uyku Vakti modunun kontrolü de çok kolay ve erişilebilir olacak. İsterseniz belli saatlerde otomatik olarak aktive olmasını seçebilecek, isterseniz telefonunuzu şarja taktığınızda otomatik olarak aktive olmasını sağlayabileceksiniz.

Peki siz Android güncellemeleri konusunda neler düşünüyorsunuz? Siz de görüş ve düşüncelerinizi yorum olarak bizler ile paylaşabilirsiniz.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR