Samsung One UI 2.5 Güncellemesi Neler Getiriyor?

Mehmet Emin
386 görüntülenme

Samsung kısa bir süre önce Galaxy S20 serisi için One UI 2.5 güncellemesini kullanıma sunmaya başladı. One UI’nin en son sürümü de Galaxy Note20 serisine önceden yüklenmiş olarak geliyor. Şirket ayrıca Galaxy S10, Galaxy Note10, Galaxy S9 ve Note9 serisi de dahil olmak üzere diğer amiral gemisi cihazlarına One UI 2.5 getirmeyi planlıyor. One UI 2.5 küçük bir güncelleme gibi görünebilir, ancak bir dizi değişiklik içeriyor ve Samsung’un Android ara yüzüne çok ihtiyaç duyulan kullanılabilirlik iyileştirmelerini getiriyor. Sistem animasyonlarının çoğu da düzeltildi.

Pro Video Modu
Amiral gemisi Samsung Telefonları, Fotoğraf çekmeden önce ISO, deklanşör hızı, beyaz dengesi, AF noktaları ve daha fazlası gibi çeşitli kamera ayarlarıyla oynanmasına izin veren kamera uygulamasında pro mod her zaman vardı. One UI 2.5 ile Samsung, pro modunu video için de getiriyor. Bu, video kaydederken kameranın çeşitli yönlerini ayarlamak için kullanılabileceği anlamına geliyor. Ayrıca bu moddayken, telefonun kendi mikrofonu veya harici mikrofonu seçmenize imkan tanıyor.

Sinematik Video Kaydı
Pro Video modunda, Samsung artık 8K çözünürlüğe kadar 21:9 en-boy oranında sinematik video kaydetme seçeneği sunuyor. Fotoğraf veya video çekimi konusunda sinematik videoları kaydedebilmenin eklenmesi bizi sevindirdi. Kim bilir belki yeterli bütçeyi bulamayan genç sinemacılar bu eklenti ile birlikte hayallerine kavuşur.

Harici Mikrofon Kullanımı
Artık video kaydederken Galaxy Buds veya Galaxy akıllı telefonunuzla eşleştirilmiş diğer harici mikrofon gibi Bluetooth kulaklıkları da mikrofon olarak kullanılabilecek.

Wi-Fi Şifresini Kolayca Paylaşma
Artık bağlı olduğunuz Wi-Fi ağının şifresini kişi listesinde aynı ortamda bulunan diğer Galaxy cihazlarıyla kolayca paylaşabileceksiniz. Yeni bir Wi-Fi ağına katılırken, Galaxy S20 sahipleri yakındaki diğer Galaxy sahiplerinden şifre istemek için bir seçeneğe sahip olacak.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR