Sıra Dışı Oyun Tavsiyeleri Bölüm -03-

Halis Demir
452 görüntülenme

İlgi gördükçe serimiz devam ediyor. Sizlerin öneri ve katkılarını bekliyoruz☺

Call of Juarez Gunslinger 2013 Yapımı olması sebebiyle eskilere gitmiş oluyoruz ama malum o zaman oyunun fiyatı oldukça ucuzluyor bu pek çok kişi için önemli bir ayrıntı olacaktır. Vahşi batı konsepti ve çizgi film – gerçek arası tarz grafikleriyle sizi vahşi batı havasına sokerken elinizde çift altı patlar ile aksiyona doyacaksınız 😎 Bu arada tavsiye sistem ihtiyacı 4GB Ram Core 2 Duo 3Ghz ve 1GB Ekran Kartı ile herkesin karşılayabileceği sınıfta diyebiliriz.

2014 Yapımı Choronology zamanı durdurabildiğiniz Braid tarzı çizgi film tadında bir platform ve zeka oyunu diyebiliriz. Geçmişi değiştirerek geleceği kurtarmaya çalışan bir yaşlı ve bıyıklı bir amca ile oynarken keyif alacağınıza eminim bu arada fiyatının oyunun eskimesi sebebiyle düştüğünü hatırlatayım.

1996 DEATH RALLY ilk hayata geldiği yılda devrim niteliğinde bir tarz oluşturmuştu ve bu oyun şu anda steam üzerinde BEDAVA arkadaşlar ve Linki Burada Benim bu yazıda bahsedeceğim aslında mobil versiyonu da olan 2012 de çıkan oyun olacak 3D yeni nesil grafikler ve müzikleriyle sizi izometrik olarak yani çaprazdan yarışın içine alan ve silahlarla aksiyon hissinizi sonuna kadar tatmin edecek bir yapım android ve ios versiyonları mevcuttu ancak şu anda android arandığında oyun çıkmıyor destek kesilmiş dileyenler APK olarak aratıp bulabilirler.

GooglePlay üzerinde Çok sayıda kopya ile karşı karşıyayız. Remedy Games tarafından yapıldığını hatırlatayım yani Max Payne ve Alan Wake , Quantum Brake vb büyük yapımlarla bilenler olabilir. Bu oyun bence DEATH RACE filmine ilham sağlamış bir yapımdır bu sebeple ayrıca hoşuma gidiyor.Aksiyon ve araba severler filmi kesinlikle izlemeli diye düşünüyorum. Bu arada film 2008 filmi olduğundan onu da bilen çok kalmamış olabilir.

2018 Yapımı olan Gris bir görsel sanatlardan zevk alanların oynarken müzikleri ve atmosferi ile dinlenmek isteseyen herkesin mutlaka gözden geçirmesi gereken bir BAŞ YAPIT ! Bunu söylüyorum çünkü oyun gerçekten bir oyunun yapması gerektiği gibi sizi dinlendiriyor. Eğer büyük televizyon ekranına aktarma şansı varsa mutlaka büyük ekranda deneyimleyin. Sistem gereksiniminin düşük olması herkesi cezbedecektir .Bilmece ve platform tarzında olduğunu söyleyip gerisini meraklılarına bırakıyorum.

JOURNEY görsel şölen deyince bahsetmeden geçilmeyecek bir yapım. Defalarca oynanabilir ve zihninizi dinlendirebilecek bir yapım. Aksiyon yok platform ve bilmece çok. 2016 PS4 e çıkışı PC’ye gelişi ise 2020 yılını buluyor. Başka Bir BAŞ YAPIT !

Futbol Seviyorsan ! Gülmek ve Eğlenmek İstiyorsan ! 10TL civarına bundan iyisini bulamazsın. Özellikle aile içinde iki gamepad ile oynanabilecek keyifli dakikalar geçirebileceğiniz çizgi film grafikleri ve aksiyon efektleri inanılmaz tipler ve mimikler ile bir futbol aksiyonu 2016 yapımı KOPANİTO denemeye mutlaka değer.

2012 Yapımı Sine Mora mobil versiyonu da olan yandan görünüş bir oyun bu oyunu biraz amiga ve eski pc kullanıcıları sevebilir. Yeni nesil 3D grafikler ile tek kamera açılı ama 3D derinliği olan aksiyon tarzı birlikte sunuluyor. ister mobil platformlarda ister PC tarafında değerlendirmenizi önerdiğim unutulmuş veya keşfedilmemiş bir yapım olabilir

Oyunlara bağımlı olmadan eğlenmeniz dileğimizle bir sonraki yazımızda görüşmek üzere . Önerilerinizi bekliyoruz.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR