Ucuza Satılan Bilgisayarların Arkasındaki Gerçek!

Halis Demir
277 görüntülenme

Yeni bir bilgisayar almak istediğinizde henüz Teknobiyotik’in en uygun yer olduğunu anlamamış olabilir, bir oraya bir buraya bakıyor olabilirsiniz. Birçok araştırma yapmış olabilir ve burada X fiyata satılan Y ürün, başka yerde yarı fiyatına satılıyor gibi mi gördünüz? O iş öyle değil. 🙂 Ucuza satılan bilgisayarların arkasındaki gerçek nedir?

Bazı firmalar, çok daha ucuz fiyatlara i5, i7 işlemciye sahip bilgisayarlar satıyor olabilirler. Genellikle bizi takip etmeyen bilinçsiz kullanıcılar da doğrudan gördükleri “i7” ismine atlayıp satın almak isteyebiliyorlar. Ancak olay bu kadarla bitmiyor. Bu tür bilgisayar satıcıları, genellikle 6, belki de 7 yıl önceki nesle ait ‘KULLANILMIŞ’ i7 ürünü yalnızca ismi için bilgisayarına koyuyor ve bu ismi satmaya çalışıyor. Ancak basit bir karşılaştırma yaptığımızda yeni nesil bir i3 bile bu satışı yapılan i7 modellerinden iyi bir performans sergileyebiliyor.

Bu sebeple bilgisayar alırken Teknobiyotik’in fiyat / performans oranı konusunda ne kadar dikkatli olduğunu bilip tekrardan karar vermenizi öneriyor, durumun detaylı anlatımı için hemen aşağıdaki videomuza bekleriz.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR