Google, YouTube Aramalarında Web Sonuçlarını Göstermeye Hazırlanıyor

Halis Demir
177 görüntülenme

Sızdırılan bilgilere göre Google, YouTube aramalarında klasik web site aramalarını da göstermeye hazırlanıyor olabilir. Nasıl mı? Haberin devamına…

Bir Reddit kullanıcısı tarafından paylaşılan ekran görüntüsü gündem oldu. Ekran görüntüsünde ortaya çıkan bir özelliğe göre, YouTube aramalarında klasik web sonuçlarını da görebileceğiz. YouTube üzerinde radikal güncellemelerin bulunacağı bir süredir gündemdeydi. Tam da bu aşamada gelen bir ekran görüntüsü, kullanıcılara “acaba?” dedirten cinsten oldu.

Dünyanın en popüler video paylaşım sitesi olarak nitelendirebileceğimiz YouTube, yakında yayınlanacak güncellemeler ile birlikte birçok yeni özelliğe kavuşacak. Bu şekilde gelecek olan değişiklikler konusunda resmi bir bilgi bulunmuyor. Ancak Reddit platformunda paylaşım yapan bir kullanıcı, Google arama sonuçları ile Youtube arama sonuçlarının entegre olabileceğini gösteriyor.

Konu hakkında YouTube cephesinden henüz resmi bir açıklama ile gelmiş değil. Ancak Reddit paylaşımı altındaki yorumları gördüler ise, böyle bir çalışma varsa dahi iptal edilebilme ihtimali oldukça yüksek diyebiliriz. Peki sen böyle bir güncelleme gelmesini ister miydin?

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR