Tüm Cihazlarınızla BEDAVAYA HER YERDE OYNAYABİLİRSİNİZ !

Halis Demir
391 görüntülenme

Oyun stream veya yayın işi yada cloud gaming dendiğinde kafalar karışıyor. Malum birçok firma ya aylık aidat ile size uzaktan erişim sistemler veriyor bu ise herkese cazip gelmeyebilir. Bu videomuzda BEDAVA bir yönteme kısaca göz gezdireceğiz.

Rainway yazılımsal olarak PC’nizdeki oyunlara farklı cihazlardan ulaşmanızı ve kendi gaming server’ınızı yapmanızı sağlıyor.
Evinizin bir noktasındaki sisteminize Android veya IOS smart TVbox veya TV’nizden veya XBOX Konsolunuzdan doğrudan erişebilir ve sanki PC’niz aynı odadaymış gibi kullanabilirsiniz. Telefonda Dirt Rally çalıştırmak veya Tombraider oynamak güzel olabilir. Eğer bağlantınız optik ve iyi bir alyapıya sahipseniz o zaman evinizden uzakta da telefonunuzdan PC’nizde gibi çalışabilirsiniz.

ÖNEMLE HATIRLATALIM ! BEDAVA Bir Uygulama Olarak ! ( ürün bedavaysa ürün sizsiniz sloganını unutmayalım) Uzaktan Erişimle Cihazlarınızı Birbirine Bağlayacağı için Sizlerden Erişimsel İzinler İsteyecektir ! Güvenlik Konusunda Dikkatli Olunmalı ! https://rainway.com/gaming/download/

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR