Xbox Game Pass Bu Hafta Turuncu Tema ile Geliyor !

Mert Çetin Çetintaş
307 görüntülenme

Xbox Game Pass bir duyuruyla Twitter’da hayranlarıyla esprili bir paylaşım yaptı ve bu paylaşımın hizmete gelecek yeni bir oyun mu yoksa olası bir renk teması değişikliği mi olacağı belli değil. Yayıncılar ve geliştiricilerden gelen ve konu hakkında ipuçları içeren tweet’lerde olduğu gibi, Xbox Game Pass’ten gelen bu esprili paylaşım geniş spekülasyonlara yol açtı. Xbox Game Pass hayranları arasındaki genel fikir birliği The Orange Box’ın bu hafta Xbox Game Pass’e ulaşabileceği ve muhtemelen Xbox Series X’in geriye dönük uyumluluğu sayesinde kare hızı artışıyla geleceği yönünde.

Orange Box’ın ne olduğunu bilmeyenler için, esasen 2007’de Xbox’a özel olarak piyasaya sürülen Valve yapımı en popüler oyunlarından bazılarının bir paketidir. Orange Box, Valve’in en yüksek puan alan beş oyununu içerir. Half-Life 2 ve sonraki DLC bölümlerinin yanı sıra Portal ve Team Fortress 2 gibi oyunlarda bu pakette yer alıyor.

Eğer The Orange Box Xbox Game Pass’e eklenecek olsaydı, kesinlikle en çok fayda sağlayacak oyun Team Fortress 2 olurdu. Çünkü bu oyun PC platformunda halen oldukça fazla oyuncu sayısına sahip. Game Pass, Back 4 Blood gibi çevrimiçi oyunların oyuncu sayısına büyük ölçüde katkıda bulundu.

Tabii ki bunların hepsi birere varsayım ve The Orange Box’ın geleceğinin henüz garantisi yok. Ancak Game Pass abonelerinin heyecan duyması için geleceği bilinen bir kaç oyun var ve bu ay hemen hemen tüm oyunculara hitap eden yeni oyunların gelmesi bekleniliyor.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR