Türkiye’de Apple Store Mağazaları Ne Zaman Açılacak?

Halis Demir
360 görüntülenme

COVID-19 salgınının kontrol altına alınmasının ardından ‘yeni normal’ dönemine girdiğimiz bu günlerde, Apple Store mağazaları da açılmaya başlıyor. Peki Türkiye’de Apple Store’lar ne zaman açılacak?

COVID-19 salgını ile birlikte tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de mağazalarını kapatan Apple, salgının kontrol altına alındığı ülkelerde mağazalarını tekrar açmaya hazırlanıyor. Türkiye’de de mağazaların tekrar açılacağını duyuran Apple, belirli ek önlemler de alınacağını belirtti.

Yaklaşık 2 aydır kapalı olan Apple Store mağazaları, Zorlu Center ve Akasya AVM‘de yeniden hizmete açılıyor. Bu 2 yerdeki Apple Store’lar, 2 gün sonra yani 8 Haziran Pazartesi tarihinde ziyaretçileri almaya başlayacak. Salgın sebebi ile ek önlemler alacak olan mağazaların hizmet saatlerinde de farklılıklar olacak.

  • Apple Zorlu Center Çalışma Saatleri: 10:00 – 18:00
  • Apple Akasya Çalışma Saatleri: 12:00 – 20:00

Ayrıca Apple Store mağazalarında ek önlemler de alınacak. Bu önlemler kapsamında mağazaya giren herkesin ateşinin ölçülmesi, sınırlı sayıda ziyaretçinin kabul edilmesi gibi kurallar yer alıyor. Son olarak ise mağazalar satış için aktif olmayacak. Yalnızca Servis ve Teknik Destek ekipleri aktif bir şekilde görev alacak.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR