Epic Games Mağazası Mobil Platformlar için Gelecek

Halis Demir
1256 görüntülenme

Epic Games yöneticisi Tim Sweeney, Epic Games Store platformunun iOS ve Android versiyonunun yakın bir zamanda yayınlanacağını duyurdu.

Yayınlandığı ilk günden itibaren yoğun bir ilgi ile karşılaşan Epic Games Store, yakın zamanda mobil platformlarda da kullanılabilir olacak. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Epic Games üst düzey yöneticisi Tim Sweeney, hediye oyun kampanyaları ile birlikte on milyonlarca kullanıcıyı kendilerine çekmeye başardıklarını belirtti. Ayrıca bu tarz kampanyalar ile birlikte yalnızca Epic Games Store değil, diğer oyun platformlarının da olumlu yönde etkilendiğini belirten Sweeney, oyun yapımcılarının diğer oyunlarının da satışında artış gözlemlendiğini sözlerine ekledi.

Son olarak ise Tim Sweeney, Epic Games Store Mobil uygulamasının yakında tüm kullanıcılar için yayınlanacağını belirterek, açıklamalarını sonlandırdı.

Belki Epic Games Store’un mobil uygulamasına uygun ürünlerimiz yoktur ama, Epic Games Store PC sürümünde bulunan tüm oyunları oynatacak en uygun oyuncu bilgisayarları için buraya tıklayabilirsin. 😉

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR