Apple, Yenilenmiş iPhone XRs Satışına Başladı

Halis Demir
257 görüntülenme

Geçtiğimiz hafta yeni iPhone SE modeli Türkiye’de satışa sunulmuştu. Şimdi ise Apple, yenilenmiş iPhone XR modelini satışa sunuyor. Apple tarafından yapılan “yenilenmiş” telefonlar ise genellikle yeni nesil bir telefon niteliğinde olabiliyor.

Yenilenmiş iPhone XR modelinin 64 GB depolama kapasitesine sahip modeli, eski modelden 100 dolar daha pahalı olup 599 dolar fiyat etiketi ile Amerika’da satışa sunuldu. Depolama kapasitesi olarak 64, 128 ve 256 GB seçenekleri bulunurken, renk seçenekleri biraz daha limitlenmiş diyebiliriz.

Yenilenmiş modeller, iPhone SE gibi uygun(?) fiyatlı bir şekilde piyasaya sürülmüyor. Ancak yine de XR modelinin performans açısından en iyi seçeneklerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Touch ID yerine Face ID seçeneğini tercih edenlerdenseniz tüm klasikleşmiş iPhone özelliklerine sahip en uygun modellerden biri yine XRs modeli olarak karşımıza çıkıyor.

Tüm yenilenmiş telefonlar, 1 yıllık Apple garantisi ile birlikte geliyor. Tamamen yeni kutulanmış, bataryası yenilenmiş ve sıfır kasa ile birlikte tekrar kullanıcılar ile buluşuyor.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR