Call of Duty’nin Yeni Sezonları Ertelendi

Halis Demir
308 görüntülenme

Ülkemizde de oldukça popüler olmayı başaran Call of Duty: Warzone ve Call of Duty: Mobile ikilisi için beklenen yeni sezonlar, ABD içerisindeki protestolar sebebi ile ertelendi.

ABD içerisinde devam eden protestoler, dün akşam saatlerinde Fransa’ya da sıçrayarak Avrupa’ya kadar dayanmıştı. Bu protestolar sebebi ile önce Android 11 etkinliği, sonrasında da PlayStation 5 lansmanı ertelendi. Şimdi ise bu ertelenmelerin yeni kurbanı olarak Activision tarafından bir açıklama yapıldı.

Activision ve Infinity Ward olarak ortak alınan karara göre, Call of Duty: Warzone ve Call of Duty: Mobile için yayınlanacak olan yeni sezonlar ertelendi. Üstelik ertelenmesinin ardından yeni bir tarih de paylaşılmadı. Yani yeni sezonların çıkış tarihi bilinmiyor.

Paylaşılan bir Tweet aracılığı ile verilen bilgide “Hepimiz Modern Warfare, Warzone ve Call of Duty: Mobile’ın yeni mevsimlerini oynamayı dört gözle beklerken, şimdi zamanı değil. Modern Warfare Sezon 4 ve Call of Duty: Mobile Sezon 7’nin lansmanlarını daha sonraki tarihlere taşıyoruz. Şu anda eşitlik, adalet ve değişim için konuşanların görülüp duyulma zamanı. Biz yanınızdayız.” ifadeleri bulunuyor.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR