Far Cry 6, Öncekilerden Farklı Bir Atmosferde Geçebilir

Halis Demir
372 görüntülenme

Ubisoft, geçtiğimiz dönemlerde, seri oyunlarının birbirine çok benzediğini kabul etmiş, konu ile ilgileneceklerini belirtmişti. Görünene göre geliştirici ekip olayı çok yanlış anlamış.

Ubisoft, bu sene içerisinde 6 oyunun piyasaya sürüleceğini belirtmişti ancak bu oyunlardan birinin ne olduğu hakkında hala bir açıklama yapılmış değil. Şirket, 2021 yılına kadar 5 adet AAA oyunu piyasaya sürmeyi planladığını duyurmuştu. Bunların 4 adedi, Assassin’s Creed Valhalla, Rainbow Six Quarantine, Watch Dogs: Legion ve Gods & Monters olduğu biliniyor. Çıkacak olan diğer oyun hakkında ise hiçbir bilgi bulunmuyor.

Bugün çıkan bir sızıntıya göre, Ubisoft’un bu sene piyasaya süreceği oyunlar listesinde bir adet Far Cry ismi bulunuyor. Far Cry 6 olduğu iddia edilen oyun, bu sefer ABD içerisinde geçmeyecek. Bahsedilenlere göre Far Cry 5 ve New Dawn oyunlarındaki Amerika havasını beğenmeyenler, yeni oyunu çok daha fazla sevecek.

Ubisoft, seri oyunlarında değişikliğe gideceğinin sözünü vermişti. Biz de oyuncular olarak bu değişikliğin haritadan ibaret olmayacağını umuyoruz. Teksas benzeri bir haritada bulunacağımız iddia edilen oyun, bakalım harita dışında ne gibi değişiklikler sunacak.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR