Xbox Series X için Ucuz Bir Versiyon Bulunabilir

Halis Demir
196 görüntülenme

Xbox Series X’in ucuz versiyonu olarak karşımıza çıkacağı öne sürülen Xbox Lockhart, Windows 10 kodlarında ilk defa gözüktü.

Microsoft tarafından yeni nesil için hazırlanan konsolu Xbox Series X’in bir de daha ucuz bir versiyonu karşımıza çıkabilir. Hatta bu versiyon olduğu düşünülen Xbox Lockhart ismi, Windows 10 kodlarında birden fazla yerde tespit edilmiş. Bu konsolun daha düşük donanımlara sahip, disk sürücüsü bulundurmayan, daha ucuz bir yeni nesil Xbox versiyonu olacağı düşünülüyor.

Yeni nesil konsol için Lockhart ismi, ilk kez geçtiğimiz yıl içerisinde görülmüştü. İlk görüldüğünde yeni nesil konsolun adı olacağı öne sürülen Lockhart, sonrasında Xbox Series X‘in tanıtılması ile unutulmuştu. Şimdi ise yeniden görülen isim, Microsoft’un yeni nesil konsollarda 2. bir kozu olarak görülüyor.

Xbox Lockhart ile ilgili çıkan söylentilere göre konsol 4 TFlops değerindeki grafik karta ve 12 GB RAM ile birlikte gelecek. Series X konsolunun 12 TFlops değerindeki grafik kart ve 16 GB RAM desteği ile birlikte geleceği biliniyor. Aradaki farkın çok büyük olması ise dedikoduların doğruluk oranı konusunda bizleri şüpheye düşürüyor.

Microsoft cephesinden henüz Lockhart hakkında herhangi bir açıklama yapılmış değil. Yeni bilgiler paylaşıldıkça biz de her zamanki gibi sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. 😉

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR