Gran Turismo 7 PS5 Lansmanı ile Duyuruldu!

Halis Demir
213 görüntülenme

İlk olarak geçtiğimiz hafta yapılacak iken ertelenen ve dün gerçekleşen PlayStation 5 lansmanı, birçok oyun tanıtımı ile birlikte geldi. Lansman esnasında etkileyici görselliği ile Gran Turismo 7 de resmi olarak duyuruldu.

Gerçekçi grafikleri ve olağanüstü oynanışı ile büyük bir kitleye sahip olan Gran Turismo serisinin sıradaki versiyonu duyuruldu. PlayStation 5 lansmanı ile birlikte duyurulan Gran Turismo 7, grafikleri ile tekrardan gözlerimizi dolduruyor.

Polyphony Digital tarafından geliştirilen Gran Turismo 7, yeni ve eğlenceli olacağı iddia edilen Campaign Mode yani hikaye moduna sahip olacak. Ancak modun içeriği hakkında herhangi bir detay verilmiş değil.

PS5 lansmanı içerisinde oyunun tanıtımını yapan Polyphony Digital CEO’su Kazunori Yamauchi, oyunun çıkış tarihi hakkında bir bilgi vermedi. Yeni oyun, 2013 yılında PS3 için çıkmış olan Gran Turismo 6’dan itibaren ilk yeni Gran Turismo oyunu olacak. Bu durum da beklentileri en üst seviyede tutmamıza sebep oluyor.

Gran Turismo 7 hakkında paylaşılan bilgiler şimdilik bu kadar. Sen de fragmanı izleyerek konu hakkında görüş ve düşüncelerini paylaşabilirsin.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR