GTA V, PS5 için Resmi Olarak Duyuruldu!

Halis Demir
690 görüntülenme

Uzun zamandır beklenen PlayStation 5, sonunda gerçekleşti. Yeni nesil konsol ile ilgili tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Bunun yanında GTA V, genişletilmiş versiyonu ile PlayStation 5’e geliyor!

GTA V, yeni nesil konsol için tamamen özel bir sürüm olarak gelecek. Yani şimdiye kadar oynadığımız GTA V’e kıyasla çok daha gelişmiş özelliklere sahip olacak.

Ayrıca GTA Online, hala çok yoğun bir kitle tarafından oynanmaya devam ediyor. Oyunun çevrimiçi modu, yeni nesil konsollarda yeni nesil grafikler ile birlikte devam edecek. Bununla birlikte GTA V’in PlayStation 5 versiyonu, konsolun çıkışından sonraki 3 ay ücretsiz olarak oynanabilecek.

Bunun yanında GTA V’i PS4 konsolu üzerinden oynayan tüm oyuncular, yeni konsol çıkış yapana kadar her ay oyun içi 1 milyon dolar kazanacak. Üstelik bu ödülü almak için herhangi bir şey yapmanıza gerek yok, oyunu oynamanız yeterli.

GTA V ile ilgili paylaşılan tüm bilgiler bu şekilde. Sen de yukarı paylaştığımız video içeriği izleyebilirsin. Ayrıca daha fazla oyun haberleri için takipte kal! 😉

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR