Kingston, 7 TB Kapasiteli SSD Modellerini Yayınladı

Halis Demir
346 görüntülenme

SSD kullanımı gün geçtikçe artıyor. Yıllardır kullandığımız mekanik disklere kıyasla çok daha hızlı olmasına karşın bir o kadar da pahalı olan SSD diskler, gün geçtikçe daha çok kullanıcıya ulaşır hale geliyor. Bu tarz diskler konusunda en tecrübeli ve güvenilir markalardan biri olan SSD, DC500R ve DC450R SATA SSD modellerini güncelledi. Bahsi geçen modeller 7,68 TB kapasiteye kadar yükseltilebilir durumda.

Kingston, küçük taşınabilir bellek, bilgisayar için depolama birimleri dendiğinde akla ilk gelen firmalardan biri oluyor. Diskler konusunda araştırma ve geliştirme çalışmalarına devam eden şirket, yeni yüksek kapasiteli SSD modellerini duyurdu. DC500R ve DC450R model isimleri ile karşımıza çıkan cihazlar, tam 7,68 TB kapasiteye kadar yükseltilebilir durumda.

Kingston, yeni modellerinin fiyatlandırması konusunda henüz net bir açıklamada bulunmadı. Ancak siz bu modellere kadar Teknobiyotik üzerinden SSD modellerine bakarak, ihtiyacınızı en uygun ve en kaliteli bir şekilde karşılayabilirsiniz. Kingston SSD modelleri için buraya tıklamanız yeterli.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR