Valorant için Ölüm Maçı Modu Gelebilir

Halis Demir
487 görüntülenme

Riot Games tarafındna geçtiğimiz günlerde tam sürümü yayınlanan Valorant, oldukça büyük bir ilgi ile karşılandı. Spike’a Hücum modunun da oldukça sevildiğini belirten geliştirici ekip, yakında Ölüm Maçı modu ile karşımıza çıkabilir.

League of Legends oyununun yapımcıları tarafından geliştirilen Valorant, geçtiğimiz hafta kapalı beta sürecini tamamlayarak tüm oyuncular için oynanabilir olarak yayınlandı. Oyunun yayınlanması ile birlikte 1 yeni karakter ve 1 yeni harita oyuna eklendi. Ayrıca eğlence odaklı kısa oyun modu ‘Spike’a Hücum’ da tam sürümde bulunuyor.

Neredeyse tüm rekabetçi FPS oyunlarında Ölüm Maçı modu bulunuyor. Oyuncular tarafından çok sevilen bu mod, Valorant için de bekleniyor. Geliştirici ekip ise duruma pek de soğuk bakmıyor.

Riot Games ekibi, Valorant Ölüm Maçı modu için geliştirme aşamasına başladıklarını ancak modun çıkış tarihi konusunda herhangi bir zaman belirtemeyeceklerini belirtti. Ayrıca yapılan açıklamalara göre oyuna düzenli olarak yeni modlar eklenecek. Bu modlar bazen League of Legends içerisinde olduğu gibi süreli ve çılgın bir hal alabilecek.

Yorum yap

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR